Great stuff to be shared together...

Monday, August 9, 2010

I am Happy. I get sunshine..ooopss..OVEN!

Alhamdulillah.. Dapat juga saya membeli oven idaman sejak sekian lama. Mak pesan, beli yang besar terus. Lalu saya beli yang besar punya. Yahooo.. Bolehlah buat kuih raya. Dah beli buku resipi dah. Semalam berkobar-kobar nak test oven baru, nak buat kek untuk kakak ipar yang sarat mengandung. Sekali, aiseymen, lupa pula mixer takde. Yang kaklong punya tu baru je hantar balik kampung. Kena beli mixer pulak. Takpun cari resipi yang gaul-gaul je lah kot. Muahahhaha. Any idea? Apa eh kuih yang sedap tapi simple tak payah pakai mixer. Cornflakes madu kot ek? kakak ipar kata kuih mazola pun x payah putar, tapi kuih mazola tu apa eh? ahahahahha. So mental note, kalau keluar gi shopping mesti beli Mixer. Wajib! Ahahah. (budget ada lagi sikit je. Kena pandai manage ni.. Hukhukhuk.

No comments: