Great stuff to be shared together...

Monday, April 29, 2013

Bakar Sate Dalam Rumah

Ni post lama yang diperam.. Satey ni kakak ipar saya yang buat. Kebetulan mak dan ayah saya datang, seronok sikit makan ramai-ramai. Kononnya nak buat outdoor, sekali hujan ribut, terpaksa la membakar dalam rumah.. Hehehe.. Tak pernah dibuat orang agaknya.



6 comments:

ummuaidan said...

satay bakar dlm umah nie nampak lg bagus dr satay bakar dlm oven..:)

smRose said...

timunnya mana?

nadia rashid said...

hehhe agenda membakar satay dalam umah kebiasaannya berlaku dirumah MIL sy time pagi raya puasa...kepam abis rumah...baju pun berbau asap satay..:D

@na said...

indoor satey...plan B la ni ye...hehehe

Nudabuffy said...

Ummuaidan~ Kalau nak lagi cepat dan senang, sate dalam kuali je.. Sate goreng..

smRose ~ sate semata, kuah kacang pun takde.. makan dengan sos.. heeee

nadia rashid ~ hahah.. samalah ni.. tapi rumah orang jarang datang, so taram je lah..

@na ~ haah.. bara dah nyala sekali hujan ribut daaa.

Ummu Madihah said...

Salam Nurul,

Habislah langsir sofa segala bau asap api, he he!! Kalau grill elektrik x banyak asap, cuma nothing beats the real thing sbb yang berasap tu yang sedap tu!