Great stuff to be shared together...

Wednesday, July 4, 2012

Incredible Hulk!

Argggghhh.. kalau boleh menjelma jadi incredible hulk lepas tu mengamuk tanpa pedulikan perasaan orang lain kan best. Serius sangat geram dengan ramai orang. Kenapalah susah sangat nak luahkan perasaan direct kat muka yang berkenaan? Diorang ni takde perasaan kesian kat saya ke? Nak suruh saya mampus cepat lepas tu jadi hantu kejar diorang dulu kot. Hahahahha... heeeeeheeeeeeheeeee.. opppss..

Tolong jawab yes or no pun susah ke? Nak kena penampar dulu ke? Ke nak kena saman?


ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGHHHH.. nak makan orang!

3 comments:

baguznet said...

uik. tatutnya... bila baca... :p

Nudabuffy said...

Jangan takut... Propa je lebih. emosi tak stabil katakan.. :P

Bintang Timur said...

Hehehe... luahkan kat blog nie pun okay :D