Great stuff to be shared together...

Thursday, March 1, 2012

Pesta Buku UTM

 

Marilah beramai-ramai menyerbu Dewan Sultan Iskandar, UTM Skudai sampai 3 Mac 2012 ni..

Saya dah pergi semalam.. Meriah.. Saya pun apa lagi, membeli-belah buku Artemis Fowl macam kena rasuk. Tapi rugi lorrrhh.. Sebab masuk satu kedai terus beli dan tak tanya harga.. Beza Rm5 satu buku dengan kedai biasa dan gerai-gerai lain dalam tu.. Huhuhuhu.. Nasib baik ada terambil 2 buku sama. So pulangkan buku tu, minta balik duit, n beli buku Artemis Fowl episod lain kat kedai lain.. Yahooo... Saya pandai.. Kakakakak... Padahal nasib baik je.. Banyak juga buku best-best.. Tapi terpaksa restrain diri sendiri sebab dah over budget.. Hokhokhok... Siapa yang ada baucer buku tu, memang lagi heaven lah.. 

Oklah.. selamat membeli-belah..

No comments: