Great stuff to be shared together...

Friday, October 1, 2010

POYO!

HAHAHHA!!

Hari ni saya rasa penuh dengan aura negatif. Malas, boring, penat, dan JAHAT. Jalan-jalan kat fan page Tiz Zaqyah.. Ternampak pulak komen ni.

    Click to enlarge.


tengok komen first tu. Bukan nama watak dia tu Nur Amina ke? Alah, kalau nak tunjuk awak tu minat kat dia, janganlah sampai salah pulak...Kot kalau dia ada berlakon watak nur amalina pun, bagilah yang UP sikit..Yang naikkan nama dia. Ahahaha.. Errkk.. Kenapa jahat sangat ni?

2 comments:

Shafique said...

That's why I just stick to liyana lasmay page only. Tue belom tgk page lisa surihani, rozita che wa dll... lg mcm2. Keh3!~ Naaiiss!~

Nudabuffy said...

ye ke? mesti kelakar kan? padahal diorang tulis macam2 tu bukannya artis2 tu bother nak reply pun.. Pernah baca fan page fasha sandha je kot yang rajin reply komen peminat.. ahahah