Great stuff to be shared together...

Monday, October 4, 2010

Saya Sudah Matang!

Macam tak boleh blah je statement tu kan? Okeh lah, hari ni saya dah berumur 26 tahun 2 hari.. sudah lebih suku abad umur saya. Saya rasa sungguh matang. Thanks a lot kepada mereka yang wish saya.. Rasa sangat popular macam selebriti.. And special thanks to Shafique sebab susah-susah buat entri untuk saya.. Thanks bro. Really appreciate it.. *sniff*.

Sebenarnya, saya dah lupa yang saya akan menyambut ulang tahun kelahiran saya. Sebabnya malam 1 oktober tu saya sibuk buat makan-makan sempena hari raya + bulan terakhir saya kerja kat Lab Zeolite. So that nite, i ate a lot, especially the watermelon cubes. As a result, in the middle of the night, i need to wake up and pee pee and pee pee (I have overactive bladder problem. Maybe i shall make a post on it). Then, when i was sure there's no more urine to spare, I went to my 'kamar beradu' before my beloved hubby whispered to my ear, "Selamat Hari Jadi Sayang".

Thank you dear.. Love you so much.. 

Plan kitorang nak spend masa together. Nak tengok movie or gi jalan-jalan tempat yang jauh sikit. Nak jadi cerita tetiba ada pulak org ofis dia call suruh gi kerja. GILA APA? Hari cuti tu dowh. Dah la kena cover kerja orang.. Bak kata hubby, 'cuci taik org'. Dan, dan, dan....Kenapa mesti pada hari jadi saya? Geramnya. Nasib baik dapat deal supaya postpone ke Isnin. Plus my hubby tak berapa sihat. And masih tak sihat hari ni.

Oh ya, atas request encik shafique, saya nak reveal apa hubby bagi sebagai hadiah birthday.. Jeng jeng.. Dia bagi TV. Ini betul-betul, bukan cubaan tau. Hadiah yang bijak, sebabnya walaupun tu hadiah birthday saya tapi dia pun boleh tengok sekali.. Ahahah. Pandai abang eh.. So pada hari jadi saya, dapatlah kami tengok Shin Chan malam tu. Ya, selepas hampir setahun berkahwin, barulah kami ada TV sendiri.. eheheheh.. Apa yang lagi best, tahun ni special sebab rasanya first time celebrate birthday dengan dia. Love him so much.

3 comments:

Rebelle Me said...

akak!
hppy belated bfday..
smga ceria slalu..
n may u'll b blessed owez..
(:

Nudabuffy said...

thank you dear..tak datang raya skudai ke?

Shafique said...

Waaaaaaaa! Sweeet sangat!