Great stuff to be shared together...

Thursday, May 27, 2010

Outstation...KLCC here I Come! Muahahha

Tak tahulah nak happy ke risau. Kena outstation jaga booth Proffie kat KLCC. Anjuran MIGHT. Happy kerana KL means Kekasihla.. happynya nak jumpa dia. Tapi Proffie memang suka hantar pergi bertugas time tengah sengkek tau.. Sengkek bukan sebab boros okeh? Sengkek sebab cek gaji bulan lepas tak dapat lagi. Tak efisien betul ****** tu. Not my proffie okeh, ada lah dotdotdot tu buat kerja lembab. Bukannya bayar gaji kita pakai duit dia. Saja ko nak menganiaya aku ye. Sungguh geram saya.

Agak-agak penginapan disediakan tak eh? Leceh la bila last-last minute baru tahu nak kena outstation. Celah mana nak book hotel, nak packing.. Baju kat rumah bertimbun lagi nak basuh. Ingat hujung minggu ah nak settle sume kerja. Nak kemas rumah, basuh baju, berkebun, beli stock barang dapur. Huhu.

Sebenarnya saya agak menggelabah sebab lidah dah keras nak speaking meaking ni.. huhuhuh.. Takutnya.. Dah la kena gi sorang dari sini walaupun ada sorang lagi petugas.. Look at the bright site, boleh seludup emot masuk bilik hotel... Yahoo.. Muahahahah.

Berdebar tunggu prof datang nak briefing ni. Apa lah agaknya kena buat ya?

No comments: