Great stuff to be shared together...

Monday, May 24, 2010

Terima Kasih Sayang

Hari sabtu baru ni saya ke Gombak menghadiri jemputan pasangan Aqilah dan Hasnun.. walaupun terlambat tapi sempat juga jumpa pasangan pengantin.. Qilah, u look gorgeous, dear. Semoga perkahwinan ni sentiasa mendapat rahmat dan berkat daripada Allah.. amiiin..

Walaupun terpaksa travel dari skudai, tapi hati sungguh berbunga-bunga kerana akan berjumpa dengan kekasih hati. Bas pulak teramatlah perlahan macam siput semput. Mungkin sebab ramai jpj sepanjang highway tu.. Sempena apa eh diorang buat operasi? Sampai Bukit Jalil kena tunggu dalam sejam baru kekasih saya sampai. Jam. Sangat teruk. Stress sungguh. Dapat lah jumpa dak-dak sakti. Sampai-sampai nampak 3 serangkai Fiza-Faeeza-Feefa. Gedik2 kejap. Hye hye bye bye. Pastu ada Aleng, Aju, Masdiana, Hanum and Family, Kawar and Tunang, Amri and Lutfee.. Jumpa pengantin and mamam.. selalu tak makan tengah hari takpe. tapi sebab dah mmg niat datang nak mamam, perut meronta-ronta. Rasa sungguh kebulur saya masa tu.

Pas balik kenduri kitorang plan nak gi cari hotel tempat bermalam.. Kekasih pun dah pack beg segala. Tapi semua hotel kat Shah Alam tu penuh.. UiTM konvo daaaaaa... huhu.. macamana ni.. takkan nak balik pulak.. dah nak malam. kalau balik nanti kesian kaklong nak jemput.

"Kalau tidur kat rumah abang nak tak?" NGeeeeeeeeeeeeeeeee~~~? Tidur mah bujang? Alamak segannya saye... kwangkwangkwang.. Tapi kuturutkan jua.. muahahaha.. Muka dah tebal gile.

Kepada kawan-kawan Abang Am, thanks a lot ya sebab sporting. Susah-susah je nak layan saya. And sorry a lot sebab menyemak je.. ahahah..of Course, utmost gratitude is dedicated to my love. Thanks baby for having me at your place. Cooked for me, care for me, clipped my nails, share toothbrush, bawa gi jalan2. Hahah..funny rasanya bila duk umah org bujang pakai t-shirt dengan kain pelikat. Rasa macam bujang jerk.. muahahah.. Oppps.. sorry love..Walaupun perkahwinan jarak jauh kita ni sungguh mencabar, but i appreciate everything you do for me. Love you so much! MMMUAH!

No comments: