Great stuff to be shared together...

Friday, July 15, 2011

Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 (Korang dah tengok ke?)

My very own copy of Harry Potter and The Deathly Hallows. Battered.
Tengok la buku Harry Potter saya yang dah agak buruk tu. Buruk bukan sebab usianya dah tua. Tapi sebab kerap sangat dibaca. Heh! Semua buku dia ada dalam koleksi, tapi yang ni yang paling mengujakan sebab semua persoalan dalam buku-buku sebelumnya akan terjawab. Thumbs up, J.K Rowling. Agaknya pas ni beliau akan tulis buku pasal apa pula eh bila siri Harry Potter dah tamat ni.

Bagi peminat Harry Potter yang pernah baca buku dia, mesti akan cakap, buku lagi best daripada filem. For me, dua-dua pun best. Walaupun kadang tengok filem macam tak cukup rencah, tapi still brilliant lagi. Persoalannya kat sini, bila la nak dapat tengok Harry Potter 7 part 2 ni. Part 1 pun baru je dapat tengok. For sure lah bukan kat panggung sebab boss saya tak suka Harry Potter. Huhuhu..

Kalau ada sesapa dah tengok and buat review, tag le saya ye. Nak juga tahu best ke tak.

No comments: