Great stuff to be shared together...

Monday, September 27, 2010

Berkonvo Bersama YB Super-Kacak

Alhamdulillah.. penantian akhirnya berakhir.. semalam saya berkonvo untuk ijazah sarjana sains (kimia). Gembira tapi sungguh penat. 

Saya bersyukur sangat kerana konvokesyen kali ini semuanya berjalan dengan lancar walaupun hanya ditemani oleh Si Tomot. Ayah, mak dah keluarga tak dapat hadir. Tapi baik juga sebab upacara tu super-boring.. ahahahah. Kesian diorang nanti.. Saya pun sakit kepala sangat-sangat lepas keluar dewan. Mujur semuanya selesai dengan cepat.. Keluar tak la pagi sangat, tapi dapat parking best. Keluar dewan, saya terus cari Incik Suami, ambik nombor giliran fotografi studio, tak sempat duduk nama dah dipanggil. Alhamdulillah.. Settle photo session, pergi pesta kejap beli makanan.. SHOOOOT, dapat nasi beriani tak best pula.  Tu jelah yang tak berapa best.

Muka penat


Ada gaya minah senget tak?
Incik suami nampaknya lebih teruja. He trimmed his hair, shaved his facial hair (so he look much younger), and guess what, he even bought special attire, BAJU BATIK!!! Masa shopping kat Kedai Payang on the way back from Pulau Perhentian, saya pernah suruh dia beli baju batik.. But he refused sebab dia kata nanti nampak 'BESAR'.. Oh ya, apa yang saya perasan, dia selalu cukur misai dan janggut kalau ada majlis yang dia rasa penting, e.g: Our wedding, honeymoon, kenduri kendara.. (+ my convocation ceremony..eheheh).
So yesterday, I called him super-kacak YB (yang berhormat).

My Super-Kacak YB
US!

2 comments:

Shafique said...

Congratsss!~ Wooohooo!~

Nudabuffy said...

tQ tQ..rasa cam poyo pulak. hahahha